Telenet verhoogt downloadlimiet

Telenet past de volumes van zijn populairste internetproducten aan. Voor ExpressNet zal het beschikbare volume voor de surfer vanaf 1 augustus verhogen naar 20 Gigabyte per maand. Voor TurboNet zal bedraagt het beschikbare volume vanaf dan zelfs 60 GB per maand. Verder kondigt Telenet ook een prijsverlaging voor extra volumeblokken aan.

wverhaert

"Onze klanten hebben meer behoefte aan extra volume wegens het grote aanbod van video en muziek op het internet en wegens de mogelijkheden die web 2.0 biedt", merkt Jo van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing bij Telenet op. "Daarom hebben wij in april van dit jaar de volumes aangepast van BasicNet en ComfortNet en verhogen we nu de maandelijkse volumes voor ExpressNet met respectievelijk 66% en voor TurboNet met respectievelijk 71 % per maand. Die volumes moeten onze klanten in staat stellen om maximaal van de meest veeleisende internettoepassingen te kunnen genieten.

De volumeverhogingen zullen doorgevoerd worden vanaf 1 augustus 2008. Klanten hoeven daarbij geen verdere actie te ondernemen. Via hun Telemeter zullen ze kunnen constateren dat zij voor ExpressNet vanaf dan beschikken over 20 GB per maand en voor TurboNet over 60 GB per maand.

Aanpassing prijzen extra volume

Telenet plant in de zomer ook een daling van de prijzen van extra volumeblokken. Met deze volume-aanpassingen is de toon gezet voor een lange termijnstrategie waarbij Telenet supersnel internet combineert met ruime datavolumes.