StuBru één dag onder hoede van Alexander

Print
StuBru één dag onder hoede van Alexander

StuBru één dag onder hoede van Alexander

Twee weken lang zocht Studio Brussel in alle provincies naar een baas-voor-één-dag. Vrijdag zette de uitverkorene – Alexander Bauduin (20) uit ‘t West-Vlaamse Rekkem – de zender de hele dag naar zijn hand. De student krijgt ook een VIP-behandeling op alle grote zomerfestivals.

Alexander liet zich als tijdelijke manager meteen opmerken. Peter Van de Veires sidekick Sofie mocht uitslapen, het laatste kwartier van zijn ochtendshow moest in het West-Vlaams verlopen, Christophe Lambrecht moest ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana twéé keer draaien, tijdens ‘Music at Work’ mochten Alexanders mama en zus een dream team samenstellen…

“Ik mocht echt doen wat ik wilde”, vertelt Alexander. “Ze zeiden: stel maar iets voor, en als het om een of andere reden niet kan, zullen we ‘t wel zeggen. Ik ben hier zeer goed ontvangen: ik voelde me meteen thuis.”

Veel ambitie om radio te maken lijkt Alexander (20) echter niet te hebben. Hij zit in zijn eerste jaar orthopedagogie in Gent, en daar voelt hij zich goed. Alexander is van plan zich de VIP-behandeling op de zomerfestivals te laten welgevallen. “Alleen Dranouter en Marktrock laat ik aan me voorbijgaan, want dan ben ik op chirokamp.”