Afscheidnemende Stoica trapt wild om zich heen

Print
Afscheidnemende Stoica trapt wild om zich heen

Afscheidnemende Stoica trapt wild om zich heen

De Roemeense eeuwige voetbabelofte Alin Stoica trekt de poort achter het Belgisch voetbal definitief toe. De kleine hoopte met zijn transfer naar Moeskroen om een laatste slag te slaan, maar dat werd een flop. Volgens coach Enzo Scifo, die nochtans een goede band had met Stoica, had hij niet veel honger om te voetballen. Stoica ontkent, maar we hadden niet anders verwacht.
BR>

In zijn afscheidsinterview trapt Stoica wild en gefrustreerd in het rond:"Wat heeft Defour al bewezen? Toen ik 20 was, scoorde ik 12 goals in de competitie, en had ik al 4 doelpunten in de Champions League, om nog te zwijgen van de titels met Anderlecht. Hij krijgt veel meer krediet dan ik destijds."

800.000 euro

Stoica beweert dat hij voor dit seizoen nog ambities had om met Roemenië naar het EK te trekken:"Toen ik AA Gent verliet, kon ik in Japan 800.000 euro verdienen. Maar ik wou absoluut de Roemeense EK-selectie halen en verkoos een club in Europa, onder het oog van de bondscoach. Had ik geen zin meer in voetbal, dan was ik naar Boekarest gevlogen en had ik twee doeltjes in mijn tuin gezet. Geen honger? Waar hééft men het over? België heeft mij een gebrek aan krediet gegeven."