Nieuwe woonwijk Franse Bos krijgt omheining en bewaking

Nieuwe woonwijk Franse Bos krijgt omheining en bewaking

Nieuwe woonwijk Franse Bos krijgt omheining en bewaking

Genk - In het gebied Franse Bos wordt op een ruim drie hectare groot terrein een residentieel woondomein opgetrokken.

Er komen in totaal 95 appartementen in vijf verschillende, drie etages hoge, wooneenheden. Het gebied wordt volledig omheind en bewaakt. De kostprijs zonder btw en zonder garage schommelt rond de tweehonderdduizend euro per appartement.

Het project wordt uitgewerkt door de Limburgse bouwpromotor Group GL en ligt op wandelafstand van het centrum. “Het domein situeert zich tussen de Winterslagstraat, de Negenhuizenstraat, de Franse Bosstraat, de Loofstraat, de Jan Habexlaan en de Bochtlaan”, zegt Patrick Koster van de Group GL.

Volgens de promotoren gaat het om luxueuze appartementen met veel comfortabele en milieuvriendelijke faciliteiten. “Het domein zelf is volledig verkeersvrij. Voor de bewoners is er een ondergrondse parkeergarage en bezoekers vinden parking aan de rand van het domein.”

De nieuwe residentiële wijk zal helemaal omheind worden en toegankelijk zijn via twee ingangen. Koster: “Er komen niet alleen bewakingscamera’s, maar ook een conciërge en een automatische toegangspoort die door de bewoners met een afstandsbediening geopend of gesloten kan worden.”


Chris NELIS

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio