Manchester United op één zege van titel in Engeland

Print
Manchester United op één zege van titel in Engeland

Manchester United op één zege van titel in Engeland

Manchester United blijft in de running om Champions League én landstitel te pakken. De Mancunians hebben hun thuiswedstrijd zaterdagmiddag tegen West Ham United gewonnen met 4-1. Door de zege leggen de Reds met nog één speeldag te gaan de druk bij Chelsea, dat maandag op Newcastle aantreedt.
BR>

Cristiano Ronaldo lukte al na drie minuten de 1-0. De Portugees verdubbelde de voorsprong iets later met zijn dertigste competitiegoal van dit seizoen. Tevez maakte er na een knappe solo 3-0 van en aan de overkant scoorde Ashton de 3-1 met een retro.

Rode kaart

Nani liet vlak voor rust zijn ploeg in de steek. Hij deelde een kopstoot uit, wat hem meteen rood kosste. Toch legde West Ham de Mancunians geen strobreed meer in de weg. Integendeel: Carrick (foto) mocht er zelfs 4-1 van maken.

Als Chelsea maandag wint op Newcastle, beginnen Man U en de Londenaars op gelijke hoogte aan de laatste speeldag. Manchester staat echter op kop met een beter doelsaldo en één gewonnen match meer. Volgende week treft Manchester United Wigan.