Werken centrum Beek vertraagd

Bree - Wegens noodzakelijke aanpassingswerken aan de gas- en waterleiding heeft de heraanleg van het Beekse dorpscentrum vertraging opgelopen. De aanleg van riolering tot aan de Geussensstraat zal pas midden deze maand afgerond worden.

Schepen van Openbare Werken Marie-Jeanne Raedschelders-Savelkoul: “Ondertussen is de aannemer echter al begonnen met de wegwerkzaamheden vanaf de Vrijheidslaan tot aan de Geussensstraat. De betonnen kantstroken en een gedeelte van de fietssuggestiestroken in de dorpskern zijn al aangelegd."

"De volgende weken staan het beklinkeren van de stoepen en het voltooien van de kantstroken en de fietssuggestiestroken op het programma. Ook de aanleg van de middenbermen en de onderlaag asfalt is voorzien voor binnenkort. Om de nieuwe aanleg te kunnen aansluiten op de omringende straten, zijn momenteel ook de kruispunten van de Kerkstraat met de Veeweidestraat, de Schutterijstraat, de Soerbeekstraat en de Jef Van Hoofstraat ontoegankelijk."

"Het gevolg hiervan is dat de Wolstraat, de Graevenstraat, de Schutterijstraat, de Veeweidestraat en de Jef Van Hoofstraat tijdelijk doodlopend zijn. Ook de Soerbeekstraat is niet permanent toegankelijk voor autoverkeer. Een omleiding is voorzien via de Vrijheidslaan, Driehoevenstraat, Hoogveldstraat, Veeweidestraat, Dekkerstraat, Jef van Hoofstraat, Dirixstraat en de Geussensstraat; of via de Bocholterkiezel, Kapelstraat, Genastraat en de Abroxweg.”

PaBr

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio