Stadsbestuur Beringen bakent parkeerzones af

Beringen - Om in de verschillende kernen van Beringen tot een doelgericht parkeerbeleid te komen, heeft het schepencollege de zones voor kort en lang parkeren afgebakend in de kernen Beringen, Beringen-Mijn, Koersel, Paal en Beverlo.

Lang parkeren kan in Beringen-Centrum op de parkings achter de kerk, aan het kerkhof, in de Brouwerstraat, aan het voetbalterrein, aan het zwembad, in de Blijkstraat, in de Burgemeester Geyskensstraat, in de Brugstraat, de Violetstraat, de Sint-Catharinastraat, de Koolmijnlaan ter hoogte van de bushalten, aan het Trefpunt en aan de Stadswal.

In Beverlo kan lang geparkeerd worden op de parkings aan de kerk, de sporthal, aan het OCMW op het Burgemeester Heymansplein, aan de Kardijk, op de Korspelsesteenweg, de Koolmijnlaan en de Heppensesteenweg. Lang parkeren in Koersel kan op de parkings aan Club 9, de sporthal, de Pastorijstraat, de Leliestraat en aan de school in de Pieter Vanhoudtstraat.

In Beringen-Mijn mag lang geparkeerd worden op de parkings van het Kioskplein, RVT Sint-Anna, aan de voorzijde van het SAC, aan het Mijnstadion, op het Sint-Theodardusplein en in de Stationstraat tussen Stationskaai en Spoorwegstraat.

Lang parkeren in Paal kan op de parkings aan het oud gemeentehuis, OC De Buiting en tennis, aan de sporthal, de parochiezaal, de Diestersesteenweg, de Schoolstraat, de Sint-Janstraat tussen de Solferinostraat en de Schoolstraat en aan het kerkhof. Op alle andere parkings binnen deze vijf kernen wordt het kort parkeren.

RV


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio