Paul de Leeuw op internet als pedofiel afgeschilderd (Video)

Print
Paul de Leeuw op internet als pedofiel afgeschilderd (Video)

Paul de Leeuw op internet als pedofiel afgeschilderd (Video)

De Nederlandse zanger/presentator Paul de Leeuw wordt op de internetsite Break.com als een pedofiel afgeschilderd.

"Blijkbaar is het in Nederland niet erg om pedofiel te zijn, zo lang je maar een show presenteert op een nationale tv-zender," klinkt het op de site.

In het filmpje zingt een jonge de Leeuw een liedje met een jongetje op zijn schoot. Hij plaagt het jongetje door hem tijdens het zingen in zijn nek te kussen, aan zijn oor te sabbelen en ondersteboven te houden.

Het filmpje werd op www.break.com alleen al meer dan 270.000 keer bekeken en is intussen ook al meerdere keren op YouTube gepost. De reacties op het filmpje variëren: sommigen noemen het "ronduit ziekelijk", anderen beweren dan weer "dat het filmpje in de juiste context moet geplaatst worden".

Paul de Leeuw reageert boos op de beschuldigingen. "Het filmpje is meer dan tien jaar oud, wordt opeens herontdekt door wildvreemden die niets van mij weten en ervan uitgaan dat het Nederlands is, dus kwaadaardig," klinkt het. De Leeuw vindt dat YouTube en andere videosites de filmpjes beter moeten screenen. Hij zal geen actie ondernemen om de beelden te laten verwijderen "uit angst voor een waar-rook-is-is-vuurreactie."

Bekijk het filmje van Break.com:


Creepy Dutch TV Host - Watch more free videos