Winnaars huisconcerten ronselen vrienden en kennissen

Drie gezinnen kregen maandag leuk nieuws: zij hebben een huiskamerconcert met respectievelijk Axl Peleman, Ronny Mosuse of Yasmine gewonnen dat

Gazet van Antwerpen

als sponsor van Mano Mundo tijdens een grootste campagne en dito wedstrijd weggaf. Het belooft maandag 5 mei dus een leuke boel te worden daar in Borgerhout, Retie en Muizen.

ssimons

”Ik heb er maar één woord voor en dat is: fantastisch”, zegt Gitte Vangheluwe uit Borgerhout. Zij heeft Axl Peleman gewonnen en is in haar nopjes. ”Bij dit soort wedstrijden, denk ik vaak: dat zal niet voor mij weggelegd zijn. Dat ik dus eindelijk eens gewonnen heb, vind ik prachtig."

Ook ten huize Dijckmans in Retie konden ze hun geluk niet op. ”We krijgen Ronny Mosuse (foto) over de vloer. En dat is super”, zegt Inge Dijckmans. ”We zagen hem onlangs nog aan het werk tijdens Nekka-nacht en hij is toch wel heel sterk. Dat hij nu bij ons thuis komt spelen, is een verrassing van formaat. Dertig toeschouwers vinden wordt sowieso een makkie: ik werk op een school en ze willen zelfs allemaal afkomen.”

Luc Peeters uit Muizen denkt er precies hetzelfde over. ”Ik zat nog op de trein toen ik het bericht kreeg dat we gewonnen hadden en dat Yasmine bij ons komt spelen. Tof, want we gingen vroeger geregeld naar Yasmine luisteren. Zodra ik thuis ben, begin ik rond te bellen en te mailen, maar we zullen wel snel dertig luisteraars vinden. Plaats zal geen probleem zijn, we gaan eens bekijken hoe we in onze living van acht op acht alles aan de kant kunnen schuiven.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer