CNN-nieuwsanker betrapt met drugs en touw om edele delen

Richard Quest, nieuwsanker bij CNN, heeft het zaterdagnacht ietwat bont gemaakt in het stadspark van New York. Hij is opgepakt door de politie wegens drugsbezit.

pirombouts

Quest (46), die zich openlijk outte als homo, werd zaterdagnacht met een andere man gespot in Central Park. Het park is dicht tussen één en zes, maar de Brit liep er rond om een uur of vier 's nachts. Was dat het enige geweest, dan was het geen nieuws. Maar volgens de New York Post had Quest ook een pakje metamfetamine in zijn broekzak en een touw dat zijn nek aan zijn geslachtsdelen verbond.

De presentator had ook een seksspeeltje in zijn schoen én in de kofferbak van zijn auto. Of zijn gezel ook attributen bij zich droeg, is niet bekend.

De vreemde wijze waarop de presentator gekleed was, heeft voor hem geen consequenties "omdat zijn edele delen bedekt waren", aldus de politie. Volgens de advocaat van Quest was zijn cliënt onderweg naar zijn hotel samen met een vriend, en besefte hij niet dat het park dicht was. De rechter beloofde de zaak te schrappen als Quest een afkicktraject van zes maanden zou volgen. Hiermee stemde de presentator in.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer