Gent houdt Club Brugge op 0-0 gelijkspel

Club Brugge is er niet in geslaagd een doelpuntje te maken in het Gentse Ottenstadion. AA Gent hield blauw-zwart net als in de heenmatch op 0-0.

pirombouts

Bekijk de samenvatting !

Gent begon goed aan de wedstrijd, maar ook Club kwam langzaam maar zeker aan kansen: Sterchele kopte maar nipt naast. Aan de overkant moest Stijnen zich strekken op een poging van Olufade. Club claimde een strafschop toen Salou neerging na een duel met Suler, maar ref Breda liet begaan. Aan de overkant een soortgelijke situatie: Ruiz ging onderuit in de zestien, maar kreeg geel voor een schwalbe.

Iets na het halfuur kreeg Foley een beste kans, maar Stijnen liet zich niet ringeloren. Aan de overkant was Jorgacevic attent op pogingen van Geraerts en Leko. Maric en Alcaraz kregen nog kansen, maar het bleef 0-0.

Na rust nam Club de match in handen, maar aan kansen kwamen de Bruggelingen niet. Gent dreigde via Foley en Olufade, maar zonder resultaat. Op het uur een mooie aanval van Club: via Leko en Clement kopte Sterchele op de dwarsligger.

Fadiga kwam de Gentse rangen versterken, maar veel zoden bracht dat niet aan de dijk. Geraerts trapte nog op Jorgacevic, een kopbal van Clement belandde over. 0-0: een billijk gelijkspel.

Scheidsrechter: Breda. AA GENT: Jorgacevic, Rosales, Suler, De Roeck, Moia (65' Fadiga), Mutavdzic, Grncarov, Maric, Ruiz, Olufade (86' Vermouth), Foley. CLUB BRUGGE: Stijnen, Priske, Alcaraz, Valgaeren, Klukowski, Englebert, Leko, Geraerts, Clement, Salou (64' Sonck), Sterchele (88' Capon). Doelpunten: geen. Gele kaarten: Suler, Ruiz, Englebert, Sterchele.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer