Lens Annab van derdeprovincialer naar Westerlo

Print
Lens Annab van derdeprovincialer naar Westerlo

Lens Annab van derdeprovincialer naar Westerlo

Maasmechelen - Opmerkelijke transfer in het provinciaal voetbal. Lens Annab, de bijna 20-jarige draaischijf van derdeprovincialer Eisden Sport (3B), speelt volgend seizoen immers voor eersteklasser Westerlo.
BR>

“Een droom, die in vervulling gaat”, reageert Annab, die bij Westerlo een contract van één seizoen krijgt. “Want zeg nu zelf, zo’n kans kan je toch niet weigeren! Ik zie het vooral als een enorme uitdaging en een aftasten van mijn mogelijkheden. Ik heb nu anderhalf seizoen een basisplaats bij Eisden en oogst overal lof. Neen, ik blaas echt niet hoog van de toren, maar de trainers van de reeks noemen me in het referendum van Het Belnag van Limburg steevast bij de uitblinkers. Dan mag ik toch in mijn mogelijkheden beginnen geloven, hé.”

Studeren

Annab beseft dat er een nieuwe wereld zal opengaan. “Dit is voetbal op een ander niveau. Toch zal ik proberen mijn gewone levensritme aan te houden. Ik blijf in Eisden wonen en wil ook m’n studies bedrijfsmanagement aan Xios verderzetten. Ik stop wel met zaalvoetballen (bij ZVK Eisden Dorp, nvdr), dat is evident. Ik wil er immers alles aan doen om bij mijn nieuwe club te slagen.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio