Sahin Hasselt met dubbel gevoel uit beker

Het venijn zat vrijdag in de staart voor Sahin Hasselt. De dappere tweedeklasser incasseerde in de slotminuut de 6-5, waardoor het de kwalificatie voor de halve finales van de Beker van België door de neus geboord zag. Topklasser Châtelineau mag verder.

BR />

“De eerste tien minuten speelden we goed”, resumeerde Nihat Güngör. “Daarna kregen we het moeilijk en kwamen we 3-0 en vervolgens 4-1 achter. In de tweede helft legden we meer risico in ons spel en liep het stukken beter. Twee minuten voor tijd zette ik een penalty om en stond het 5-5. De overwinning lag nu binnen handbereik, tot we vijftig seconden voor affluiten op de counter de 6-5 binnenkregen. Toen was het over en uit.”

De kapitein zat, net als heel Sahin, met een dubbel gevoel. “Iedereen is tevreden omdat we tot in de kwartfinales geraakt zijn”, aldus Güngör. “En ook omdat we een goede match gespeeld hebben tegen een eersteklasser. Anderzijds zijn we ontgoocheld omdat we een unieke mogelijkheid lieten liggen. Tegen Malle en zeker Lier hadden we in eigen huis zeker kans gemaakt om de finale te bereiken. Jammer, maar het is niet anders. We moeten nu volledig focussen op de competitie. We willen absoluut de titel en zullen daarvoor moeten afrekenen met Konaktex Beringen.”

JoTr


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio