Baidjoe scoort twee keer in één minuut

Patro begon sterk aan de match en bij de eerste echte aanval was het meteen raak. De bal belandde via Echarki en Cagnazzo tot bij Baidjoe, die er in twee keer 0-1 van maakte.

BR /> Meteen na de aftrap werd de topschutter knap de diepte ingestuurd en verdubbelde simpel de score: 0-2. Patro drukte door en de thuisploeg zag sterretjes. Kansen waren er nog voor Battista (voorlangs), Echarki (na een mooie solo) en Badjoe (Van Der Velde in de voeten), maar de 0-2 bleef op het bord. Na de pauze bleven de bezoekers de betere ploeg, al kon Thes het evenwicht een beetje herstellen. Toch waren de kansjes voor Patro. Een vluchtschot van Battista ging nipt voorlangs, Badjoe miste van kortbij.

De eerste grote dreiging van Thes kwam er na 70’. Beckers kopte een verre voorzet aan de tweede paal weer voor doel, Vanhamel was te verrast om binnen te tikken. Ook Bilican dook nog op voor Heimann, maar de keeper was goed uitgekomen. In de slotminuut kon Monziba na een zwakke bal van Beutels nog alleen richting Van Der Velde, de Thesgoalie voorkwam erger.

KJ


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio