Climax Boer Zoekt Vrouw levert geen grote kijkrecords in Nederland

De uitzending van het datingprogramma "Boer Zoekt Vrouw" door de omroep KRO waarin de boeren definitief hun boerin kozen, heeft niet gezorgd voor nog veel hogere kijkcijfers. Zondagavond stemden 4.395.000 kijkers af op Nederland 1. Vorig week was dat cijfer 4.380.000.

Belga

Een aantal weken voorafgaand aan de uitzending waarin de boeren en een boerin hun keuze maakten, stegen de kijkcijfers nog met een paar honderdduizend kijkers per keer.

Drie van de vijf boeren vonden hun liefde tijdens de ontknoping van de show die nog immer uiterst succesvol genoemd kan worden. Twee boeren waren minder fortuinlijk en zagen hun mogelijke partners voortijdig vertrekken.

In de uitzending van volgende week maken de boeren kennis met hun kersverse schoonfamilies. Op 2 maart volgt de laatste "Boer Zoekt Vrouw" van dit seizoen met een terugblik en een conclusie. Ook met de boeren die uiteindelijk niet door de camera's werden gevolgd, wordt dan teruggeblikt. De twee "verlaten" boeren vertellen of zij uiteindelijk hun ideale vrouw toch gevonden hebben.