“Ik eet iedere dag een grote portie ijs”

Caroline Nuyts (22) kwam dit seizoen bij neo-tweedeklasser Axor Bocholt terecht. Haar vriend Wim speelde even bij Leopoldsburg, maar koos voor de dj-wereld. En Caroline? Die liet zich door Bocholtse trainer Maurizio Parisi (ex-Hechtel) verleiden tot de overstap.

Caroline, je studeerde regentaat lichamelijke opvoeding. Geef je les?

“Nee, ik ben momenteel aan het werk als fitnessbegeleidster in Top Form in Hechtel-Eksel. Zo heb ik de banden met mijn geboortedorp en met het Hechtelse volley niet helemaal doorgeknipt. Ik geef bij VC Hechtel nog altijd training aan de allerkleinsten.”

Je doet aan sport, maar je bent een echte snoeper. Gaat dat wel samen?

(Lacht) Waarom niet? Ik moet niet op mijn lijn letten, hoor. Ik eet elke dag, winter en zomer, een grote portie ijs. Ik ben niet de enige in de ploeg die stapelgek is op schepijs. De ijssalons in de buurt zien ons heel graag komen.”

Je doet het erg goed in tweede divisie.

“Mijn overgang van Hechtel naar Bocholt was een hele stap, omdat ik van kleinsaf bij HVC heb gespeeld. Maar ik voel me ondertussen uitstekend bij Axor. ’t Zijn allemaal lieve meisjes. Als nieuwkomer in landelijke wisten we eerst niet goed wat het zou worden. Vorige week hebben we dan een nieuw systeem ontdekt. (Lacht) Afwisselend winnen en verliezen we.”

Leo PEETERS


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio