Huwelijk Eva Pauwels strandt na zes maanden

Print
Huwelijk Eva Pauwels strandt na zes maanden

Huwelijk Eva Pauwels strandt na zes maanden

Eva Pauwels (31) en haar echtgenote Christel Devos (44) zijn uit elkaar. Het koppel trouwde in juni van vorig jaar, maar langer dan een half jaar is hun huwelijk niet overeind gebleven. Pauwels woont nu weer alleen met Julie en Maxime, haar kinderen uit een vorig huwelijk met Jacques Vermeire.
BR>
“Ik hou van Christel, zij is de vrouw van mijn leven. Dit is liefde in haar puurste vorm, heel gewoon en tegelijk heel speciaal.” Eva Pauwels leek met de dertien jaar oudere Christel de liefde van haar leven gevonden te hebben, hetgeen vorig jaar in juni bezegeld werd met een groot huwelijksfeest. Ook Eva’s ex-man Jacques Vermeire, die aanwezig was op de huwelijksplechtigheid, stak zijn sympathie voor het koppel niet onder stoelen of banken.

“Ik ben oprecht blij voor Eva en Christel. Die twee zien elkaar graag, ze zijn gelukkig. Dan moet je trouwen. Voor onze kinderen Julie en Maxime is het ook beter zo. Christel is erg goed voor hen.”

Lesbolook

Maar amper een half jaar na het huwelijk is het al over en uit tussen de twee. Wat de reden is van de breuk, is niet bekend. Eva Pauwels was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

Eva Pauwels heeft al een bewogen liefdesgeschiedenis achter de rug. In Vlaanderen werd ze bekend toen ze een relatie begon met komiek en VTM-presentator Jacques Vermeire. De twee trouwden in 1997, ze kregen twee kinderen - Julie en Maxime - maar na vijf jaar liep hun huwelijk op de klippen.

Na de breuk met Jacques Vermeire doorworstelde Pauwels een woelige periode. Ze outte zich voor heel Vlaanderen, mat zich een opvallende lesbolook - met kortgeschoren kopje - aan en rijgde de knipperlichtrelaties aan elkaar.

Maar in 2005 leek Eva Pauwels met de dertien jaar oudere Christel dan toch de liefde van haar leven gevonden te hebben. “Ik heb echt moeite voor haar moeten doen. Ze vond mij in het begin maar een piepkuiken, ze dacht dat ik het niet echt meende. Maar Christel heeft toch de tijd genomen om mij écht te leren kennen. Dat maakt mij heel gelukkig”, aldus La Pauwels.
Maar lang heeft dat geluk niet mogen duren.