Free Souffriau (Mega Mindy) is zwanger

Free Souffriau, de actrice die de rol van de populaire superheldin Mega Mindy vertolkt, en componist en muzikant Miguel Wiels verwachten hun eerste kindje. Dat bevestigen ze woensdag in een persbericht dat uitgaat van productiehuis Studio 100.

Belga

Het jonge koppel betreurt ten zeerste dat een weekblad dit nieuws in dit vroege stadium van de zwangerschap, en volledig zonder hun medeweten naar buiten heeft gebracht. "De komst van een eerste kindje is immers een superblije gebeurtenis, die je als koppel zelf als eerste wil kenbaar maken aan je naaste omgeving, iets wat op deze manier onmogelijk werd gemaakt door de publicatie van het nieuws in het bewuste blad", aldus de mededeling.

Free en Miguel willen langs deze weg laten weten dat zij ontzettend gelukkig zijn met dit fantastische nieuws, en dat zij heel erg uitkijken naar de komst van hun allereerste spruit. Het koppel geniet met volle teugen van de prille zwangerschap die tot nu toe al probleemloos is verlopen. Zij hopen de komst van hun eerste kindje nu verder in alle rust te kunnen voorbereiden.

Studio 100 wenst het koppel van harte proficiat. De toekomst van Mega Mindy komt door deze zwangerschap "absoluut niet in het gedrang", besluit het productiehuis uit Schelle.

Aangeboden door onze partners