Lijk van man gevonden in Genk

Print
Genk - In een bos aan de Nieuwstraat, dichtbij de wijk Kolderbos in Genk, heeft een personeelslid van de milieudienst van de stad woensdagmorgen een lijk van een man aangetroffen.
De man lag op zijn rug. Het lijk verkeerde in verregaande staat van ontbinding. Het is nog niet duidelijk wie de man is.

Woensdagavond of donderdag heeft een autopsie plaats. Het parket van Tongeren, de recherche van de lokale politie van Genk en de moordsectie van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Tongeren onderzoeken het verdacht overlijden.

Bij de politie staat wel een man geseind die sinds 8 juli vermist is. Het gaat om een 29-jarige man uit Genk. De speurders gaan onderzoeken of er een link is tussen de vermiste man en het lijk. De familie van de vermiste wordt woensdag wel op de hoogte gebracht van de vondst van het lichaam in de Nieuwstraat.

De Genkse milieudienst werd woensdagochtend gebeld omdat de buurtbewoners klaagden over geurhinder. Sinds zondag was de stank door het warme weer en de windrichting erger geworden. De reuk was afkomstig van het lijk.

De politie sloot het bos af in afwachting van de komst van de wetsdokter, de Tongerse onderzoeksrechter en de Tongerse parketmagistraat. Ter plaatse werd gezocht naar mogelijke sporen van een misdrijf. Voorlopig blijft elke piste open.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio