Jeugdwerkers bezoeken hangplekken

Print
Heusden-Zolder - Deze vakantie zullen jongerenwerkers weer twee maanden lang op regelmatige tijdstippen halt houden aan de speelterreinen en andere hangplekken waar jongeren bijeenkomen om hun vakantie door te brengen.
BR>
De jongerenwerkers trekken er met de fiets op uit, enkel gewapend met een spelkoffer. Een uniek concept om jongeren op hun eigen terrein te bereiken en een zinvolle tijdbesteding in de vakantie te geven.

“Welke activiteiten er tevoorschijn getoverd worden uit de spelkoffer hangt af van de interesse en leeftijd van de kids en tieners in de wijk,” aldus Veronique Sneyaert van de gemeentelijke dienst Welzijn en Locale Economie. “Deze activiteit richt zich naar alle kinderen, tieners en jongeren in de buurten en wijken van de gemeente.”

“Er zijn geen verplichtingen en iedereen is vrij om deel te nemen aan de activiteiten. Lidgeld of eender welke kosten zijn niet aan de orde.”

De jongerenwerkers maken de volgende route: Boekt (Vlamingenlaan) op 16/8, Viversel op 19/7 en 30/8, Sluisbamd (Schrijverswijk) op 17/8, Sluisbamd (Schilderswijk) op 25/7 en 22/8, Halhei (buurthuis) op 10/7 en 7/8, Halhei (Witte Bosstraat) op 31/7 en 21/8, Mommeplas op 18/7 en 14/8, Onder de Poort op 24/7 en 23/8 en tenslotte Lindeman op 12/7 en 29/8. Voor meer informatie: 011/53.73.71 of welzijn.lokale. economie@heusden-zolder.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio