Kim Clijsters is zwanger! Schrijf hier uw gelukwensen

Print
Kim Clijsters is zwanger! Schrijf hier uw gelukwensen

Kim Clijsters is zwanger! Schrijf hier uw gelukwensen

Bree - Kim Clijsters is zwanger. Dat vertelt haar vader Lei in zijn eerste blog op de website Sport.be. "Als alles goed verloopt, wordt Kim volgend jaar mama en ik bompa", aldus Lei Clijsters. De 24-jarige Clijsters bevalt in principe in januari van haar eerste kindje.
Schrijf uw wensen voor Kims huwelijk en haar zwangerschap in ons gastenboek. Wij bezorgen uw wensen voor u aan Kim en Brian!

De ex-tennisster, die begin mei vroeger dan gepland een punt achter haar carrière zette (normaal zou ze pas na Wimbledon stoppen, nvdr), huwt deze week met de Amerikaanse basketbalspeler Brian Lynch.

Clijsters won in haar carrière 34 toernooien, waaronder de US Open in 2005. Ze was ook twee keer de beste op de Masters, het officieuze wereldkampioenschap, en won in 2001 met België de Fed Cup. Ze was ook 19 weken het nummer één van de wereld.

Lei Clijsters vertelt dat hij uitkijkt naar de geboorte van zijn eerste kleinkind. "Joepie: babysitten, pampers verversen,... Allemaal geen probleem zolang ik maar geen borstvoeding moet geven", lacht hij.

De gewezen Rode Duivel blikt in zijn blog ook vooruit naar het huwelijk van zijn oudste dochter. "Het trouwgebeuren slorpt behoorlijk wat energie op. Een privéfeestje geven in je achtertuin is voor iedereen een onbekommerde en prettige bezigheid, maar in het geval van Kim en Brian merk ik dat het niet zo gemakkelijk is", aldus Lei Clijsters.

De media zijn op de dag van het huwelijk niet welkom in Bree. "Geen pers, geen camera's en geen fotografen. Na vele jaren op het tenniscircuit met de dagelijkse persconferenties nu een dag gezellig samen zonder vragen te moeten beantwoorden of voor de lens te moeten poseren. De plaatselijke fotografe en videoman met dienst zullen er uitsluitend zijn voor privégebruik van Kim en Brian. Iedere krant ontvangt één trouwfoto", meldt Lei Clijsters, die er wel aan toevoegt dat één bepaalde krant geen foto krijgt. "Want die krant heeft in al die tennisjaren alleen maar roddels over Kim en haar entourage de wereld ingestuurd".

"Sommige kwatongen die reeds beweren dat Kim geld gaat verdienen aan haar huwelijk moeten we helaas teleurstellen. Kim betaalt nog steeds haar belastingen in België, betaalt haar volledig trouwgebeuren uit eigen zak, net als iedere Belg. Twee weekbladen betalen voor meerdere foto's waarvan het geld integraal naar de stichtingen zal gaan waar Kim nauw bij betrokken is (To Walk Again en Buba&Batma)."

Kim en Brian zijn al 2 jaar gelukkig samen. Wij geven u een overzicht van de leuke kiekjes van het dolverliefde -en nu dus ook zwangere- paar:


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio