Bestelwagen boort zich in zaaimachine

Print
Bestelwagen boort zich in zaaimachine

Bestelwagen boort zich in zaaimachine

Dilsen-Stokkem - Op de Boslaan in Lanklaar, vlakbij camping Sparrendal, is woensdagavond rond 22.15 uur een kleine bestelwagen tegen een zaaimachine van een tractor gereden.
BR>
De tractor was goed verlicht en reed op het rechterrijvak van de Boslaan richting Lanklaar-centrum. De klap was zo hevig dat de tractor en de zaaimachine over het linkerrijvak in de vangrails van de middenberm werden geduwd. Door de klap brak de as van de tractor. De bestelwagen boorde zich volledig in de zaaimachine.

De brandweer van Maasmechelen had meer dan 45 minuten nodig om de zwaar gewonde chauffeur van de bestelwagen uit zijn wrak te bevrijden. De 39-jarige bewoner van Dilsen-Stokkem werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Genk overgebracht. De 59-jarige bestuurder van de tractor liep lichte verwondingen op.

Door het ongeval was er tijdelijk geen verkeer mogelijk op de Boslaan tussen As en Lanklaar. Oorzaak van het ongeval is onoplettendheid en een hoge snelheid. Voor de bewoners van camping Sparrendal is het al de derde keer in twee weken dat ze opgeschrikt worden door een ongeval.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio