Make-a-Wish schenkt quad aan jongen uit Hamont

Print
Make-a-Wish schenkt quad aan jongen uit Hamont

Make-a-Wish schenkt quad aan jongen uit Hamont

Hamont-Achel - 31 maart was ongetwijfeld een van de gelukkigste dagen in het leven van de 13-jarige Dirk Rutten uit Hamont. Van ‘Make-a-Wish’, de organisatie die wensvervullingen doet bij kinderen met een levensbedreigende ziekte, kreeg hij een nieuwe quad cadeau.
BR>
En daarmee ging zijn grootste wens in vervulling. De hele dag was een groot feest voor hem. Na een ritje in een zijspanmotor en een bezoek aan zijn favoriete hamburgerrestaurant ging de rit naar de woning van oom Jan aan de Hees. Daar waren een groene helm, handschoenen en een nummerbord met “DIRK” de voorbode van een supergeschenk.

De verrassing was compleet toen in het weiland naast de quad van neefje Stijn, waar hij wel eens op mocht rijden, een gloednieuwe quad - een Yamaha 125cc - stond te pronken.

“Dirk heeft vorig jaar heel wat te verduren gehad. Hij bracht van maart tot december meer tijd in het ziekenhuis door dan erbuiten,” zeggen zijn ouders Jos en Karen Rutten-Dekkers over hun zoon, die herstellende is van botkanker.

Dirk, die sinds kort opnieuw naar school gaat, zal van deze paasvakantie zeker gebruik maken om zijn quad zo veel mogelijk te testen. Samen met broer Bart (15) en neefje Stijn (9) crosste hij al door de weide. Make-a-Wish wordt zoals bekend gesteund door het streekfonds Een Hart voor Limburg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio