Vertelcarrousel brengt kinderen in vervoering

Print
Vertelcarrousel brengt kinderen in vervoering

Vertelcarrousel brengt kinderen in vervoering

Houthalen-Helchteren - Zaterdag hield de vertelcarrousel halt in Houthalen- Helchteren. Vanuit het Casino namen vier legervrachtwagens de kinderen mee op ontdekkingstocht doorheen hun eigen fantasie.
BR>
Op vier avontuurlijke locaties - de legerbasis, de Turkse moskee, het kasteel van Hengelhoef en de bieb - wachtte de kinderen en hun ouders een verteller die hen meezoog in een spannende vertelling. “Ik vind dit fijner dan naar tv kijken”, reageert Dogukan Ozer na het laatste verhaal in de legerkazerne.

Terwijl ze chips en een koekje uit een gamel eten, fonkelen ook de oogjes van Melissa Yolcu en Acelya nog: “Het was zeker leuk omdat onze mama’s meegekomen zijn.” Babette Praets genoot, net als veel kinderen, vooral van Graindelavoix. “Dat was het beste, omdat zij ook muziek en toneel brachten.”

En Ruveyda Siginir wist al wat ze zou doen wanneer ze thuiskwam: “Zelf nog een verhaal lezen.” Houthalen-Helchteren was de enige Limburgse halte van de vertelcarrousel, die doorheen heel Vlaanderen trekt.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio