Dit jaar nog op vakantie in het Natuurhulpcentrum

Print
Dit jaar nog op vakantie in het Natuurhulpcentrum

Dit jaar nog op vakantie in het Natuurhulpcentrum

Opglabbeek - Nog dit jaar kan je terecht in het Nationaal Park in onze provincie voor een wandel- of fietsvakantie.
BR>
Tierra, een reisbureau gespecialiseerd in natuurreizen neemt het park op in zijn aanbod 2007. Nog een opvallende nieuwkomer tussen natuurreizen verspreid over de hele wereld is een mogelijkheid tot meewerken in het natuurhulpcentrum van Opglabbeek.

“Binnen drie weken komen we inderdaad met een pakket fiets- en wandelaanbiedingen voor het Nationaal Park”, zegt Willy Paquay van Tierra. “Dat gaat dan steeds over meerdaagse verblijven van twee dagen tot pakweg een week. Je kan kiezen tussen tochten vanuit een vaste verblijfplaats of rondtrekken van het ene naar het andere verblijf. Je start altijd bij één toegangspoort naar keuze en wij zorgen dat de bagage volgt."

"Er is voor deze vorm van toerisme veel belangstelling vanuit ons land, maar zeker ook vanuit Nederland. Voor een weekendje mag je rekenen op zo’n 125 euro per persoon, voor een vijfdaagse zit je rond 300 euro. We bieden dit arrangement trouwens niet alleen aan in het Nationaal Park maar ook de Vlaamse Regionale Landschappen zien toerisme in deze vorm best zitten.”

Een ander nieuw soort toerisme in Limburg is een vakantie als medewerker van het Natuurhulpcentrum. “We krijgen internationale vragen van mensen die tijdens hun vakantie graag dieren willen verzorgen. Wel, dat kan in Opglabbeek perfect.”

Tierra organiseert maandelijks reisvoorstellingen in Hasselt. Info: www.tierra.be of 016/25.56.16

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio