Burgemeester wil neutraal personeel

Print
Burgemeester wil neutraal personeel

Burgemeester wil neutraal personeel

Heers - Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de Heersenaren in de Bammerd heeft burgemeester Gerald Kindermans in niet mis te verstane woorden het gemeentepersoneel verwittigd.
BR>
Tevens lichtte hij een tipje op van de plannen van de nieuwe meerderheid. “We zullen geld noch moeite sparen om ons personeel op te leiden voor nieuwe taken. We moeten zeker oog hebben voor die taken en opdrachten nodig in een moderne samenleving, die we nu nog niet uitvoeren", verklaarde hij.

Hij beloofde ook een doorlichting van het personeel van zowel administratie, technische dienst als van het OCMW. “Van het personeel mogen we verwachten dat ze hun werk met liefde voor de bevolking doen en dit zonder aan politiek te doen.Wie niet mee wil in dit systeem moet een andere werkgever zoeken”,verwittigde hij zijn mensen.

De komende jaren wil het nieuwe college werk maken van een reorganisatie van de huisvesting en van een hernieuwde aanwezigheid van een administratieve post in Opheers. “Ook de werking van ons containerpark zal herbekeken worden. Daarnaast zal ons bestuur ook meer aandacht hebben voor de verfraaiing van de dorpen en pleinen”, aldus Kindermans.

Heers moet in 2007 definitief op de toeristische kaart worden gezet. Katarakt zal hiertoe de trekker moeten worden. Deze prestigieuze tv-reeks, die vanaf dit jaar zal worden uitgezonden op Eén, moet de aandacht vestigen op Heers en op de regio.Tenslotte zijn de verdere uitbouw van De Bammerd als cultuurcentrum en de vergrijzing twee problemen waaraan de meerderheid wil werken.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio