Lanakense bouwfirma Van de Kreeke neemt Hulsink uit Halen over

Print
Halen - De firma Van de Kreeke Bouw uit Lanaken heeft de overname afgerond van sectorgenoot Hulsink uit Halen. Hulsink telt acht werknemers en is onder meer gespecialiseerd in technieken om leidingen en putten te renoveren.
De overname kadert in de strategie van Van de Kreeke om zich toe te leggen op totaaloplossingen voor de infrastructuur en bouw in België en Nederland, aldus adjunct-directeur Bas van de Kreeke. Een overnamebedrag werd niet bekendgemaakt.

De activiteiten zullen worden voortgezet vanuit Halen en dit onder de naam Van de Kreeke-Hulsink. Het gaat meer bepaald om de technieken om leidingen en putten te renoveren.
De andere activiteiten, met name de betonreparaties en het stabiliseren van betonnen vloeren en platen zullen vanuit Van de Kreeke Bouw in Lanaken verder worden uitgevoerd.

Van de Kreeke werd in 1950 opgericht en telt 120 medewerkers. Het bedrijf realiseerde vorig jaar een omzet van 20 miljoen euro. De activiteiten van Van de Kreeke omvatten wegenbouw, woningbouw, betonbouw, transport en leidingwerken.
Van de Kreeke Bouw telt vier vestigingen in het Nederlandse Nuth, in Lanaken, Beringen en Halen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio