Actie tegen nachtlawaai Bierset

Print
Actie tegen nachtlawaai Bierset

Actie tegen nachtlawaai Bierset

Hoeselt - Als protestactie tegen het nachtlawaai van de Biersetvluchten, heeft een groep van Jong N-VA Limburg in Bilzen en Riemst, zaterdag honderden oordopjes uitgedeeld.
BR>
Veel mensen stonden achter die actie en duidelijk was dat het storende nachtlawaai niet langer wordt geduld. Provinciaal voorzitter Nele Plusquin liet bij het begin van de actie duidelijk verstaan dat het allerminst de bedoeling is de Waalse luchthaven of de tewerkstelling daarrond te boycotten. Maar ze eiste wel nachtrust voor de mensen in het probleemgebied.

“En zo denkt minister Peters er nu ook over, want die heeft de schorsing gevraagd van de vergunning voor de verlenging van de startbaan en een nieuwe procedure ten gronde. Die is nooit gevoerd zoals het hoort en de Riemstse milieuschepen Peumans beschikt momenteel over gegevens waaruit blijkt dat de samenwerkingsakkoorden niet werden nageleefd.”

Op de vergadering morgen dinsdag om 20 uur in het cc Paenhuis in Riemst-Centrum, zal worden toegelicht hoe bezwaren kunnen ingediend worden.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio