Belgische WK-babe: "Ze willen met mij trouwen" (video)

Axelle Despiegelaere (17) weet niet wat haar overkomt. De jonge West-Vlaamse haalde de nationale en internationale pers na de wedstrijd België-Rusland op het WK in Brazilië. Axelle volgde de wedstrijd in het Maracanãstadion in Rio de Janeiro.

jatimmermans

Fotografen en cameramannen merkten haar duivels enthousiasme en haar leuke snoetje op. Twitter deed de rest. In geen tijd werd Axelle gebombardeerd tot de WK-babe van de Belgen. Ondertussen duikt Axelle in nagenoeg alle Belgische kranten op en geeft ze interviews aan radio- en televisiestations. Ze heeft zelfs een fanpagina op Facebook, die al meer dan 13.000 fans telt.

Axelle is in Brazilië met haar ouders en haar broer. Haar vriendje bleef thuis, want die heeft examens. "Hij is bang dat ik hem ga verlaten", zegt Axelle. "Op het internet krijg ik huwelijksaanzoeken van vreemden, dat maakt hem wat ongerust. Geen paniek, ik blijf hem trouw."

Lees ook: België-fan doet harten van Twitteraars sneller slaan En: Belgische fan die internethype werd: "Het is overweldigend"

Beeld Photo News, vtm