thumbnail: null
thumbnail: null

Dure salon mist zitcomfort: "Een steen om op te zitten"

Gabriëlle Withofs ging een tijdje geleden kijken voor een nieuwe salon bij Chateau d’Ax in Genk. Ze koos voor een antracietgrijze drie- en tweezit. Het toonzaalmodel was lekker zacht en dat wou Gabriëlle ook. Maar de zetel die ze thuis kreeg was niet wat ze had besteld.

tmas

“De rugleuning was perfect, maar het zitvlak is hard als een steen. We zweven ook met onze voeten boven de grond”, foetert Gabriëlle. “We kunnen zo echt niet comfortabel zitten. We kochten deze zetels om de zachtheid en ze zijn keihard.” Gabriëlle nam al verschillende keren contact op met Chateau d’Ax. Maar hoe graag ze dat ook wilde, niemand kwam naar haar zetel kijken.

Opgelost

Chateau d’Ax blijkt wel degelijk op de hoogte van het probleem. “Ze moet de zetels wat tijd geven om comfortabel te worden. Het zijn leren zetels. Dat kan een tijdje duren. We sturen sowieso ook iemand langs.”

Inderdaad, vorige week kreeg mevrouw Withofs een technieker op bezoek. “Het probleem is opgelost”, zegt Gabriëlle. “Ze hebben een dik stuk stof uit de onderkant van mijn zetel gehaald. Hij zit nu zoals verwacht én we kunnen met onze voeten aan de grond.”

GW, Foto SvDi

Aangeboden door onze partners