Paul Young grote klepper op Truiens Country Festival (video)

Print
Paul Young grote klepper op Truiens Country Festival (video)

Paul Young grote klepper op Truiens Country Festival (video)

Sint-Truiden - Paul Young sluit vrijdag 12 september het Country Festival in Sint-Truiden af met zijn band Los Pacaminos. Opnieuw is het kasteelpark van Château de la Motte het decor voor het tweedaagse festival. Paul Young is bekend van hits als 'Love to the common people', 'Come back and stay' en 'Senza Una Donna', een duet met de Italiaanse zanger Zucchero.

Intussen toert Paul Young al 20 jaar met Los Pacaminos, een zevenkoppige begeleidingsgroep die hij oprichtte met enkele bevriende muzikanten. Het optreden in Groot-Gelmen maakt deel uit van de de nieuwe tournee die samen valt met de promotie van zijn nieuw album 'A Fistful of Statins'. Dat Young plots als een countryzanger opduikt is niet zo'n grote verrassing.

"Naast mijn optredens met Los Pacaminos treed ik nog geregeld op als soloartiest, maar countrymuziek heeft mijn hart gestolen. Ik kan er mijn gevoelens en emoties in kwijt, en dat is toch waar je het als zanger voor doet. Wij hebben bewust de grote festivals links laten liggen. Dit countryfestival op mensenmaat is perfect voor ons", besluit de Britse zanger.

Jozef CROUGHS

12-13 september, www.countryfestival.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio