Twee doden bij vermoedelijk gezinsdrama

Print
Twee doden bij vermoedelijk gezinsdrama

Twee doden bij vermoedelijk gezinsdrama

In de Dendermondse deelgemeente Appels zijn woensdagmiddag twee lichamen aangetroffen in een woning. Dat werd vernomen bij de hulpdiensten. Het gaat vermoedelijk om een gezinsdrama, maar dat kan het parket van Dendermonde nog niet bevestigen.

De lichamen werden aangetroffen in een woning in de Heirstraat in Appels. Het gaat om een man en een vrouw, die vermoedelijk door moord en zelfdoding om het leven kwamen. Politie en parket zijn ter plaatse en onderzoeken de omstandigheden van de feiten. Er is een onderzoeksrechter aangeduid en een wetsdokter aangesteld om de lichamen te onderzoeken.

Volgens de eerste vaststellingen zou de man zijn partner omgebracht hebben en daarna zichzelf van het leven hebben beroofd. De minderjarige kinderen zouden de lichamen ontdekt hebben. De aanleiding van de feiten is nog niet bekend en de identiteit van de slachtoffers is nog niet vrijgegeven.

Het parket van Dendermonde bevestigde woensdagnamiddag alleen dat er een gerechtelijk onderzoek werd gevorderd om de omstandigheden te achterhalen. "De onderzoeksrechter heeft de leiding over dit onderzoek en acht het momenteel niet wenselijk dat er over gecommuniceerd zou worden", zegt parketwoordvoerster Kristine De Beule.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (1813 of www.zelfmoord1813.be).

Foto: Geert De Rycke