Seks & Relaties

De voordelen van kleine borsten!

Print
De voordelen van kleine borsten!

De voordelen van kleine borsten!

Kleine borsten zijn zowat de nachtmerrie van elke tiener. Maar eens je de twintig gepasseerd bent, komt er toch een proces van ervaring. Wij kunnen jullie nu al zeggen dat die A-cup niet het einde van de wereld is. Flair somt even de voordelen van kleine borsten op.

1. Kleine borsten hebben tot 24 procent meer gevoel dan grote. Die kleine A-cup kan met zijn lager vetweefsel dus makkelijker gestimuleerd worden, en dat geeft alleen maar voordelen in de slaapkamer.
2. Grote borsten gaan sneller hangen. Daardoor gaan vrouwen met grote borsten er sneller ouder uitzien.
3. Knopjes die plots openspringen omdat je een stevige boezem hebt, is een probleem waar jij geen last van hebt.
4. Uit een studie van het Amerikaanse Psychology Today blijkt dat mannen die er financieel goed inzitten, kiezen voor een vrouw met kleine borsten.
5. Een vrouw met kleine borsten heeft minder last van seksistische opmerkingen. Uit een studie van de universiteit van Westminster blijkt dat er een link zou bestaan tussen seksisme en borstgrootte.
6. Je houding is beter dan die van een vrouw met grote borsten. Om nog maar te zwijgen van de helse rugpijn die vrouwen met grote borsten moeten doorstaan. Borsten kunnen al snel voor een paar kilootjes extra zorgen, en daardoor leunt je lichaam sneller naar voor. Vrouwen met grote borsten kunnen ook al snel last krijgen van hun nek en hoofdpijn ervaren.
7. Deze bloedmooie celebrities hebben ook kleine borsten: Mila Kunis, Kate Moss, Cameron Diaz, Kate Hudson, Olivia Wilde en Gwyneth Paltrow.

Photo News / Evelien Geboers

Niet te missen