thumbnail: null
thumbnail: null

Vergeet het traditionele maatpak: zo draag je als vrouw hip een pak!

Vrouwen moeten zich niet langer in deftige maatpakken hijsen om zakelijk voor de dag te komen. Ook het typische maatpak voor vrouwen krijgt namelijk een ongekende update! Enkele tips om trendy voor de dag te komen:

mgeysmans

1) Deconstructie

Stap af van de traditionele opbouw van een maatpak. Draag bijvoorbeeld het mouwloze maatpakvestje eens bovenop een blazer. Zorg ervoor dat alles wat meer hangt en zeker niet strak rond het lichaam zit. Alles moet een natuurlijke 'flow' behouden.

2) Broeklengte

Kies voor een broekpak waarbij de broek tot net bij de enkels komt. Dat zorgt ervoor dat het slankste deel van een vrouwenlichaam wordt benadrukt en geeft het geheel meteen een trendy look.

3) Sportief

Om in het thema van punt 1, deconstructie te blijven: draag het maatpak in delen. Kies ervoor om de stijlvolle broek te combineren met een sweater of sportief shirt.

4) Accessoires

Er geldt maar 1 regel voor accessoires wanneer je kiest voor het maatpak: ze moeten overdadig zijn. Kies dus niet voor een zeer subtiele halsketting, maar ga voor een collier dat schreeuwt van de kleur en de opvallende materialen.

5) Sexy

Je kan ook glamoureus en sexy voor de dag komen met een maatpak. Dat doe je door een getailleerd pak te kiezen en voor een huidkleurig wijd uitgesneden truitje onder je jasje te kiezen. Zo creëer je het effect van naakt te gaan onder je maatpak.

Mieke Geysmans

Niet te missen