Celebs

Wout Bru's nieuwe relatie is in scène gezet: "Die man zou mijn vader kunnen zijn"

Print
Wout Bru's nieuwe relatie is in scène gezet: "Die man zou mijn vader kunnen zijn"

Wout Bru's nieuwe relatie is in scène gezet: Die man zou mijn vader kunnen zijn

Het leek er even op dat Wout Bru razend verliefd was. Zijn nieuwste vlam Zenya zou er volgens insiders zelfs voor gezorgd hebben dat Wout Bru klaar was om terug naar Vlaanderen te verhuizen. Reden was een intieme foto van hem en Zenya aan het haardvuur, waarop zelfs de ex-vrouw van Wout Bru reageerde. Maar volgens Zenya is er helemaal niets aan de hand tussen haar en Wout.

"Ik was gaan eten in zijn pop-uprestaurant met een vriend. Die kende Wout Bru goed, waarop Wout opeens aan onze tafel aanschoof. We zijn na sluitingstijd nog wat gebleven, er vloeide wat drank en toen namen we die foto bij het haardvuur. Maar dat betekende niets, ik heb niet eens Wout Bru zijn telefoonnummer. Bovendien ben ik gelukkig verliefd op een andere man", vertelt Zenya in Story.

"Om eerlijk te zijn, die man kan mijn vader zijn en heeft nu ook niet de beste reputatie op het gebied van vrouwen. Wat zou ik te zoeken hebben bij zo iemand? Pas op, ik wil niet dat Wout of iemand anders hier slecht uit komt. Ik wil gewoon dat dit rechtgezet wordt."

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen