Celebs

Scala onverwacht hot in Azië: "Ze weten niet wat ze in huis halen"

Print
Scala onverwacht hot in Azië: "Ze weten niet wat ze in huis halen"

Scala onverwacht hot in Azië: Ze weten niet wat ze in huis halen

Het dameskoor Scala kent een gestage groei. Nadat het koor in België alle harten veroverde, ging ook Amerika overstag. De muziek van het koor was al te horen in The Simpsons, Desperate Housewives, Sons of Anarchy en The Social Network. En nu lonkt plots totaal onverwacht ook Azië.

"Er is geen enkele moeite gedaan door ons platenlabel om daar voet aan wal te zetten. Ik dacht misschien dat het nog voortvloeide uit de trailer van The Social Network, waarin we ook te horen waren, maar dat bleek ook niet het geval. De promotor van Singapore was blijkbaar al fan voor The Social Network", aldus de broers Kolacny in Story.

De organisatoren weten alvast niet waar ze aan beginnen, geven de broers grif toe. "Scala boeken is inderdaad een logistieke nachtmerrie. Dat heb ik hen ook duidelijk gemaakt. Maar de aanvragen uit Singapore, Zuid-Korea en Indonesië kwamen afzonderlijk. Ze wilden zelfs apart onze vliegtuigtickets vanuit België betalen. Nu goed, in plaats van drie keer over en weer te vliegen, gaan we dat in één tournee combineren. We kijken er allemaal enorm naar uit."

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen