Radja Nainggolan "slaat zijn vrouw op straat"

Print
Radja Nainggolan "slaat zijn vrouw op straat"

Radja Nainggolan slaat zijn vrouw op straat

Volgens verschillende Italiaanse kranten zou Rode Duivel en AS Roma-speler Radja Nainggolan (26) zijn 32-jarige Italiaanse vrouw Claudia gisteravond op straat enkele rake klappen verkocht hebben. De voetballer geeft op Twitter toe dat er relationele problemen zijn maar hij ontkent dat hij zijn vrouw geslagen heeft. Ook Claudia zelf zegt op Twitter dat het alleen maar wat bekvechten was.

Volgens Italiaanse berichten zou Nainggolan zijn vrouw, voor de ogen van hun tweejarig dochtertje, op een hoofdstraat van Cagliari in elkaar hebben getimmerd. Een getuige verwittigde de politie die ter plaatse kwam en een onderzoek instelde. Claudia Lai zou met schaafwonden naar het ziekenhuis zijn gebracht en zou een twintigtal dagen werkonbekwaam zijn. Ze zou ook klacht hebben ingediend tegen de Rode Duivel, die vervolgd kan worden voor huishoudelijk geweld, bedreigingen en verwondingen.

Radja Nainggolan zelf ontkent via Twitter dat hij zijn vrouw heeft aangeraakt: "Ik wil één ding zeggen aan iedereen. Jullie moeten je met jullie eigen zaken bezighouden. Er zijn problemen in mijn gezin, maar ik heb mijn handen niet gebruikt." Ook Claudia zelf ontkent dat ze geslagen werd door haar man. "Wie ruziet er niet met haar man? Het ging alleen over wat gebekvecht", plaatste zij op haar Twitterpagina.

Foto Belga