Tv-tip: Rode Duivels kijken naar ‘De Kampioenen’

Print
Tv-tip: Rode Duivels kijken naar ‘De Kampioenen’

Tv-tip: Rode Duivels kijken naar ‘De Kampioenen’

Vanavond begint op Eén de achtdelige reeks Iedereen Duivel. Tot in de hotelkamer toe krijgen we een kijk achter de schermen van de Rode Duivels. Maar in de serie worden ook fans gevolgd.

U wil weten wat er zoal van de Duivels zelf gefilmd werd? Veel. De eerste beelden dateren van augustus 2012. En de tv-makers zijn er zo hard in geslaagd om zich onzichtbaar te maken, dat eentje van hen zelfs door een fan werd aangesproken: of hij geen handtekening kon geven? “We merkten amper dat er tv-mensen rondliepen”, aldus stafmedewerker Serge Borlée. “Je ziet echt hoe wij leven.”

Lees: Eden Hazard ligt op zijn hotelbed en pulkt plagend aan een oor van Christian Benteke. Koen Casteels moet in een initiatieritueel staande op een stoel een lied zingen en sterft duizend doden. Ze dollen met elkaar in de fitnesszaal, bij het tafeltennissen en op het golfterrein. En de minste gelegenheid wordt aangegrepen om een grap uit te halen. Dat zorgt voor een goede sfeer. Net zoals allemaal aan één grote tafel eten of op een hotelkamer samenhokken om naar FC De Kampioenen te kijken.

Bondscoach Marc Wilmots noemt het niet voor niets ‘onze familie’.

Iedereen Duivel, maandag op Eén om 20.40u

AGR