Man ligt levensgevaarlijk gewond op straat in Arendonk

Print
Man ligt levensgevaarlijk gewond op straat in Arendonk

Man ligt levensgevaarlijk gewond op straat in Arendonk

Een 30-jarige man uit Arendonk werd in de nacht van vrijdag op zaterdag levensgevaarlijk gewond teruggevonden aan brug 4 in Arendonk. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.

Politie en ambulance werden opgeroepen omdat T.D. in het midden van de weg lag, met zijn fiets nog tussen zijn benen. Hij was alleen erg zwaargewond aan het hoofd, de rest van zijn lichaam bleef ongedeerd.

De laatste plaats waar T.D. gezien werd, was in café ’t Paradijs, iets verderop in de Moerenstraat. T.D. zou overlast veroorzaakt hebben in de zaak. “Nu ja, wat is overlast? We hebben een café, we zijn dat gewend”, zegt de zaakvoerster. “Hij is gewoon vertrokken en verder is iedereen binnengebleven. Van wat er zich nadien heeft afgespeeld verderop in de straat hebben we geen weet.”

De toestand van T.D. is nog steeds kritiek. Hij onderging een zes uur durende hoofdoperatie en wordt in een kunstmatige coma gehouden.

Omdat de aard van het ongeval en de hoofdwonden verdacht overkomen, kwam het parket ter plaatse. “We hebben besloten het labo ter plaatse te sturen voor een sporenonderzoek”, zegt persmagistraat Werner Verhulst. “We denken niet dat de man is aangereden. Ofwel werd hij aangevallen ofwel is hij gevallen door dronkenschap. Maandag hebben we misschien meer duidelijkheid.”

Getuigen kunnen zich wenden tot de politiezone Kempen-Noordoost.

SVER
Foto BDD