Mode

'Lelijke' korsettrui van Axelle Red binnenkort in H&M

Print

'Lelijke' korsettrui van Axelle Red binnenkort in H&M

Wie met gemengde gevoelens naar The Voice keek, en vooral een infarct kreeg iedere keer Axelle Red kwam aandraven in haar trui met daar bovenop een korset, gaat nog rare ogen trekken. De designer, Alexander Wang, heeft namelijk een contract getekend bij H&M om de nieuwste it-designer met een capsulecollectie te worden.

Op 6 november is het zover, dan ligt de nieuwste collectie van een designer voor H&M in de winkelrekken. Na onder meer Versace, Marni en Lanvin is het nu de beurt aan Alexander Wang. Relatief onbekend bij het grote publiek, al heeft Vlaanderen de afgelopen weken meermaals kennisgemaakt met zijn designs: Axelle Red droeg namelijk een creatie van hem tijdens The Voice. Haar trui met daarboven een korset, dat volgens heel wat kijkers wansmakelijk lelijk was, is van de hand van Wang.

"Alexander Wang is een van de belangrijkste stemmen in de modewereld vandaag. Hij begrijpt perfect wat mensen willen dragen en werkt met een aanstekelijke passie en energie. Het is fantastisch om met hem te mogen samenwerken", aldus H&M in een internationaal verspreide verklaring.

Mieke Geysmans

Niet te missen