Belg doodt dochtertje (6) en pleegt zelfmoord in Frankrijk

Print
Belg doodt dochtertje (6) en pleegt zelfmoord in Frankrijk

Belg doodt dochtertje (6) en pleegt zelfmoord in Frankrijk

In Locquignol, in de buurt van het Noord-Franse Maubeuge, is maandagmiddag het levenloze lichaam van een 33-jarige Belg en zijn zesjarige dochter gevonden, zo heeft de regionale Franse krant La Voix du Nord gemeld.

Het parket van Valenciennes bevestigde dat Stéphane B. depressief was en vreesde dat zijn echtgenote hem had verlaten. Het Belgische stel leefde onopvallend en met een comfortabel inkomen, na elkaar in Bergen te hebben ontmoet. Een jaar na de geboorte van hun dochter verhuisde het paar naar het noorden van Frankrijk.

Maar vorig jaar ging het hen minder en minder af, toen de vrouw een depressie kreeg en haar man ervan verdacht haar te bedriegen.

Op de vooravond van het drama kende het stel een zoveelste jaloeziecrisis. Maandag belde de man zijn gezellin en haar man om hen ervan te verwittigen dat hij zijn dochter had gedood en dat hij zieltogend was.

De hulpdiensten vonden daarop twee lijken in een kamer. Het parket bevestigde dat het om een gezinsdrama ging.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op de website www.zelfmoord1813.be.

Belga, Foto Google Maps