Huiszoeking in dokterspraktijk na vondst dode twintiger

Print
Huiszoeking in dokterspraktijk na vondst dode twintiger

Huiszoeking in dokterspraktijk na vondst dode twintiger

Bilzen - In de praktijk van dokter Jan Duchateau in Merem (Bilzen) is gisteren een huiszoeking verricht in het kader van het overlijden van een 27-jarige inwoner uit Spouwen.

Lees ook:
Spouwenaar (27) dood gevonden in huis van dokter

De Spouwenaar werd zondagmiddag dood aangetroffen in het woonhuis naast de praktijk. De speurders wilden gisteren onder meer nagaan of de man in de praktijk aan medicatie kon geraken die mogelijk mee heeft geleid tot zijn dood. Er wordt immers rekening gehouden met een overdosis of een wanhoopsdaad. De precieze doodsoorzaak blijft echter onduidelijk. Het toxicologisch onderzoek moet klaarheid brengen. Na de huiszoeking gisteren werd de dokterspraktijk door de politie weer vrijgegeven.

In de buurt werd gisteren vernomen dat in het woonhuis naast de praktijk regelmatig feestjes werden gegeven. Dat was ook het geval in de nacht van vrijdag op zaterdag. De Spouwenaar zou in de loop van zaterdag terug zijn gekeerd en in het huis in slaap zijn gevallen. Zondagmiddag werd hij dood aangetroffen door een van de zonen van de dokter.

NV, Foto TP


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio