AA Gent trakteert "ontgoochelde fans" op gratis ticket

Print
AA Gent trakteert "ontgoochelde fans" op gratis ticket

AA Gent trakteert ontgoochelde fans op gratis ticket

Het bestuur van AA Gent, dat zijn eerste twee wedstrijden in play-off II verloor, doet een inspanning om de pijn van de fans te verzachten. "Om de ontgoocheling te verwerken kan iedereen die een abonnement voor play-off II kocht op vertoon van zijn of haar abonnement een gratis ticket krijgen voor één van de volgende twee thuiswedstrijden", meldt de club op zijn website.

Om de actie gestructureerd te laten verlopen heeft de club besloten om ze te spreiden over de laatste twee wedstrijden. Voor de partij tegen Waasland-Beveren op 12 april kunnen alle abonnees uit tribune 1 en 2 een gratis toegangsticket aanvragen via het secretariaat. Tribune 3 en 4 zijn voor de wedstrijd tegen Lierse op 3 mei aan de beurt.

"Het spreekt voor zich dat de actie alleen geldt voor abonnees die ouder zijn dan 16 jaar", meldt Gent nog. "Want de jongeren kregen hun play-off II-abonnement al gratis aangeboden."

Voor AA Gent is play-off II de enige weg naar Europees voetbal. Daarvoor moet het om te beginnen straks als groepswinnaar uit poule A komen. Geen evidentie, daar de eerste twee wedstrijden verloren werden. Tegen KV Oostende werd het thuis 0-1, vorig weekend haalde Lierse het vervolgens in eigen huis met 1-0 van de Buffalo's.

Foto Belga