Prins Laurent is weer thuis

Print
Prins Laurent is weer thuis

Prins Laurent is weer thuis

Prins Laurent heeft dinsdagnamiddag het ziekenhuis verlaten. Hij zet zijn revalidatie thuis voort. Dat heeft Pierre-Emmanuel de Bauw, de woordvoerder van het koninklijk paleis, laten weten. De prins werd drie weken geleden in het universitaire ziekenhuis Saint-Luc in Brussel opgenomen voor een ernstige longontsteking.

Een week na de opname van de prins had de persdienst verklaard dat prins Laurent in een kunstmatige coma was gebracht in het kader van zijn behandeling. Volgens de persdienst was de prins op de afdeling Intensieve Zorg van het ziekenhuis opgenomen, omdat hij een zware longontsteking had opgelopen. Laurent was vorige donderdag uit zijn coma ontwaakt en revalideerde in het ziekenhuis, maar niet langer op Intensieve Zorg.

Alle leden van de koninklijke familie hebben de prins bezocht. Prinses Claire, koning Filip en koningin Mathilde en prinses Astrid kwamen meerdere keren op bezoek in het ziekenhuis, zo meldt het paleis Het paleis vraagt tot slot om het privéleven van de prins en van de koninklijke familie te respecteren.

Later meer.

Archieffoto Belga