Man bewerkt drie vrouwen met hamer in Londens luxehotel

Print
Man bewerkt drie vrouwen met hamer in Londens luxehotel

Man bewerkt drie vrouwen met hamer in Londens luxehotel

Een man heeft zondagmorgen in een Londens luxehotel drie vrouwen in hun slaap verrast en is hen met een hamer te lijf gegaan. Dat heeft de politie maandag bekendgemaakt.

De man drong binnen in een kamer op de zevende verdieping van het viersterrenhotel Cumberland nabij Marble Arch in het centrum van Londen. In de kamer sliepen drie vrouwen uit de Emiraten.

Eén van de vrouwen zou de man in zijn bezigheden hebben gestoord waarop hij hen sloeg met een hamer die ter plaatse is teruggevonden, aldus de speurders.

"Het geweld bij deze aanval is ongewoon. Ik wil praten met de mensen die in het hotel of de buurt waren tussen 01.00 en 02.00 uur zondagochtend", zei politie-inspecteur Andy Chalmers.

Het is volgens SkyNews onduidelijk of de vrouwen hun aanvaller kenden dan wel of het om een inbraak ging.

Volgens een woordvoerder van de hulpdiensten zijn de drie dames, allen in de dertig, naar een ziekenhuis overgebracht. Zij hebben verwondingen aan het hoofd en in hun aangezicht opgelopen. Eén van de drie verkeert in kritieke toestand.

Kinderen

Drie kinderen in een aanpalende kamer zijn niet aangeraakt, beklemtoont de politie die de dader nog aan het opsporen is en die bewakingsbeelden heeft opgevraagd.

Belga

Foto EPA