Celebs

Joy Anna Thielemans: "Eindelijk heb ik een echte papa"

Print
Joy Anna Thielemans: "Eindelijk heb ik een echte papa"

Joy Anna Thielemans: Eindelijk heb ik een echte papa

Joy Anna Thielemans kan haar geluk niet meer op. Haar stiefvader heeft haar een tijdje geleden 'ter adoptie' gevraagd. "Ik ga het vieren, met doopsuiker en al."

Joy Anna Thielemans (21) kent al 18 jaar lang geen andere papa dan dramaturg Jan Staes. Maar de man vond het tijd om na al die jaren hun band ook officieel te maken. Daarom vroeg hij Thielemans ter adoptie.

"Ik schrok wel even, en dan ben ik heel hard beginnen lachen. Tegelijkertijd moest ik heel hard mijn best doen om niet in tranen uit te barsten. Het was een beetje alsof ik ten huwelijk gevraagd werd. Het was een moment waarop ik al vier jaar aan het wachten was, al he bik mijn stiefpapa nooit in die richting geduwd. Jan is al heel mijn leven mijn vader, al achttien jaar. Hij deed al die tijd alles voor mij. Maar nu voelt het ineens toch nog anders, want nu is er eindelijk die absolute zekerheid."

"We weten nog niet wanneer de procedure rond zal zijn, maar we hebben al wel besloten het te vieren met een geboortekaartje en een doopfeest erbij en natuurlijk ook doopsuiker en alles erop en eraan. En mijn natuurlijke vader? Ik weet wie dat is ja. Hij woont in Polen en ik heb geen contact meer met hem. Maar hij is op de hoogte."

Photo News / Mieke Geysmans

Niet te missen