Celebs

Kim Clijsters plant mini-comeback op de Optima Open "Tijd om alles nog eens uit de kast te halen"

Print
Kim Clijsters plant mini-comeback op de Optima Open "Tijd om alles nog eens uit de kast te halen"

Kim Clijsters plant mini-comeback op de Optima Open Tijd om alles nog eens uit de kast te halen

Deze zomer vindt voor de vijfde keer de Optima Open plaats van 14 tot 17 augustus in De Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist. Niemand minder dan Kim Clijsters en tennisicoon John McEnroe toppen de affiche voor deze lustrumeditie.

Optima Open is de Belgische manche van de ATP Champions Tour, een serie van internationale toernooien voor de 'living legends' van het tennis die het professionele circuit verlaten hebben en 30 jaar of ouder zijn. Big Mac zal van vrijdag tot zondag te zien zijn op de Optima Open-center court waar hij zal spelen voor de officiële ranking van de ATP Champions Tour. Kim Clijsters speelt op 16 en 17 augustus in de Legends Pool een gemengd dubbelspel.

Kim zelf kijkt er alvast enorm naar uit. "Ik vind het super om deze zomer nog eens in openlucht te tennissen voor eigen publiek. Knokke-Heist is een prachtige locatie en ik hoor van veel collega-spelers dat de sfeer op de Optima Open top is én dat de zon altijd schijnt dus maak ik met veel plezier tijd om mijn tennisspel nog eens uit de kast te halen.", aldus Kim Clijsters.

Tickets voor Optima Open 2014 zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.optimaopen.be, in de Fnac-winkels en via Ticketnet op het nummer 070/660 601. Prijs ongenummerde dagtickets 14/08 en 15/08: 30€ - 16/08 en 17/08: 35€. Prijs genummerde dagtickets 14/08 en 15/08: 35€ - 16/08 en 17/08: 40€

Photo News / Evelien Geboers

Niet te missen