Celebs

Jacky Lafon is zwaar teleurgesteld in VTM

Print
Jacky Lafon is zwaar teleurgesteld in VTM

Jacky Lafon is zwaar teleurgesteld in VTM

Jacky Lafon (67) staat 45 jaar op de planken, en dat wou ze eren door een gigantische show in elkaar te steken. 'Mijn Publiek Is Uniek' heette het beest en het was bedoeld als kers op haar carrièretaart.

De ervaren Jacky botste toch op een probleem dat ze niet zag aankomen. De voorbereidingen van haar jubileumshows bezorgden haar zoveel stress dat ze last kreeg van paniekaanvallen, haaruitval, en ademproblemen. "Wat een zalige periode moest worden, werd zwaar afzien. Het voelde letterlijk als sterven. De hele organisatie bezorgde me zoveel stress dat ik niet meer sliep en geregeld paniekaanvallen kreeg. Ik raakte ook in ademnood, alsof iemand mijn keel dichtkneep. Mijn haar viel uit en ik ben kilo's vermagerd", zo zegt Jacky in Dag Allemaal.

Jacky nam enorme risico's met haar gezondheid, om nog maar te zwijgen over de financiële risico's. "Als de shows zouden floppen, dan moest ik wel iedereen betalen. Ik heb er zelfs een deel van mijn spaarcenten in gestoken." Wat reclame op VTM of in Het Nieuws was dus welkom geweest. "VTM heeft niets gedaan! Dat vind ik heel triest. Al bijna 25 jaar werk ik met veel plezier voor 'Familie', en als ik dan eens iets terugvraag, weigeren ze. Maar als ik van een podium val of mij verbrand op de set, dan sturen ze direct twee cameraploegen", zo zegt een teleurgestelde Jacky.

Photo News / Evelien Geboers

Niet te missen