Celebs

Carry Goossens openhartig: "Dit is de enige reden om te stoppen met werken"

Print
Carry Goossens openhartig: "Dit is de enige reden om te stoppen met werken"

Carry Goossens openhartig: Dit is de enige reden om te stoppen met werken

De leeftijd van Carry Goossens (61) begint te tellen en dat voelt de acteur ook. Maar net nu loopt het voor hem op rolletjes. De ene na de andere opdracht komt binnen.

Op het podium loopt zijn 'Carry's Cowboy Conference' vlotjes, de tweede reeks van 'De Zonen van Van As' wordt druk bekeken en binnenkort start hij met de opnamen van een nieuwe reeks voor Eén. Dat hij een volle agenda heeft, is wel duidelijk. Vooral het programma ' De zonen van Van As' is populair. Maar over een derde seizoen is nog geen zekerheid. "De ene boeiende opdracht volgt de andere op. Tot midden 2015 heb ik ook nog twee theaterstukken op het menu staan. Werkzekerheid is in deze branche een luxe. Veel werk dus, maar heel gestructureerd. En dat is nodig. Ik ben 61 en doseren is de boodschap. Ik voel dat ik een dagje ouder word en meer moet rusten, bij m'n familie en mijn dieren", zegt Carry in Dag Allemaal.

Aan een pensioen denkt hij dus nog lang niet. "De dag dat ik mijn teksten niet meer kan onthouden, geef ik er de brui aan."

Photo News / Evelien Geboers

Niet te missen