Telefoon rinkelt ganse dag voor kledingcollectie Stromae

Print
Telefoon rinkelt ganse dag voor kledingcollectie Stromae

Telefoon rinkelt ganse dag voor kledingcollectie Stromae

Het creatieve collectief Mosaert brengt haar eerste kledingcollectie op de markt. Opvallend lid van de groep is Paul Van Haver, beter bekend als Stromae. Mosaert is in België enkel te koop via een webshop en bij de Brusselse boetiek 'Hunting and Collecting'. De telefoon stond er vandaag niet stil.

De collectie van Mosaert bestaat uit 9 polo's (90 euro) en 4 paar sokken (17 euro). De stijl is onmiddellijk herkenbaar als die van zanger Stromae. De Engelse-school-snit, symmetrische patronen en Afrikaanse, vrolijke kleurtjes vallen meteen op. De collectie is bovendien duidelijk gebaseerd op het laatste album van Stromae: Racine Carrée.

Het is moeilijk om iemand te pakken te krijgen bij het Brusselse verkooppunt. "De ganse dag zijn ze bij Hunting and Collecting in de weer om klanten te woord te staan over de collectie van Mosaert", verklaart Sophie Carrée die instaat voor de perscontacten van de winkel. "Ook wij kregen al veel telefoontjes van geïnteresseerde klanten die maar niet binnengeraken. Tijdens de voorstelling van de collectie eergisteren was er een klant die voor maar liefst 1000 euro aankocht. We hebben nog geen idee hoeveel er vandaag is verkocht."

Exclusief voorbehouden

Of de collectie ook naar andere steden komt, zoals Antwerpen, is niet gezegd. "Mosaert is momenteel nog exclusief voorbehouden voor Hunting and Collecting, maar je kan de collectie ook nog online aankopen", klinkt het.

Meer info: www.mosaert.com en www.huntingandcollecting.com

ELLEN BOGAERT